![]() |
|
|
#22 |
|
Местный
Регистрация: 06.01.2017
Адрес: Черкасская область
Сообщений: 1,419
Сказал(а) спасибо: 2,484
Поблагодарили 3,488 раз(а) в 1,081 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Моїм бройлерам уже дві неділі. Від нудьги почав читати теорію. Виявляється що час годування становить 42 дні. Якщо тримати далі, то м"ясо коштуватиме дорожче. Це мені зрозуміло, коли бройлери вирощуються на фабриках, а для себе? Щоб отримати смачне м"ясо обов"язково потрібно переходити на натуральні корма і готувати кормові суміші самостійно.
Само собою зрозуміло що швидкість набору ваги зменшиться, але зменшиться і ціна корму. Зараз ціна корм коштує біля 18гр за кіло, коли буду готувати самостійно - біля 10гр. Мене цікавить питання: де та золота середина? Тобто, з однієї сторони хотілось би отримати якомога більше смачного м"яса, а з іншої, зменшити вартість утримання. Хто скільки часу приділяє для утримання бройлерів і чим годує, якщо не важко, поділіться досвідом. |
|
|
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|
Похожие темы
|
||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
| Молодила, очитки и другие суккуленты | vigorec | Декоративное садоводство | 700 | 16.07.2020 15:49 |
| Консервация (то, что не попало в другие темы) | Ленка | Кулинария | 641 | 16.12.2019 05:25 |
| Окрошка, свекольник и другие холодные супы. | Ленка | Кулинария | 75 | 17.06.2015 18:32 |