![]() |
|
![]() |
#1 |
Местный
Поблагодарили 10,442 раз(а) в 2,539 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
є в мене талановита подруга в якої дуже гарний смак і дар натрапити на відпочинку на якусь барахолку і привозити ну дуже файні і доречні знахідки.
а окрім всьго іншого вона веде ФБ акаунт свого магазина з чудовою канцелярією і деякою побутовою технікою втч. і ось зараз вона в Іспанії і пише чудові репортажі - бо талант - то талант в усьому-))) а в нас зламався чайник на роботі - ну ми такі люди, що поперше ідемо до своїх - тобто я пишу на акаунт магазину - "здрасьте, продайте єлектрочайник", і все - йду працювати - бо робота сама себе не зробить, а моя проблема купити чайник - стала чиєюсь проблемою продати чайник, і за роботою геть забуваю про той чай взагалі. а ввечері отримую повідомлення від подруги - Олю чайників нема - ((( - щоя думаю ? шо все пропало, подруга зламалася і чудовий дар кинув її - бо як це в Іспанії і нема жодного магічного чайника для привезти в Україну ... і лише сьогодні зранку, заварюючи собі на роботі каву в мікрохвильовці - я зрозуміла шо то подруга сплутала акаунти і відповідь була - що в магазині чайників нема, в Запоріжжі, продати нам в офіс ... отакої. чекаю на повернення подруги - подивитися чи є таки чайники в Іспанії. Последний раз редактировалось Olga Energizer; 04.10.2019 в 13:23. |
![]() |
![]() |
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: | kravconok (07.10.2019), Lemurka (19.11.2019), Lusenka (04.10.2019), steelbeast (10.10.2019), Гизбрехт (07.10.2019) |
![]() |
Социальные закладки |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
стихи на все случаи жизни | Ири-на | Форумные посиделки | 620 | 22.05.2018 13:52 |