Цитата:
Сообщение от язичник
Для інформації: У Німеччині і Австрії гомеопатичні препарати прописують на рівні з усіма іншими лікарськими препаратами. Австрійці зробили наступний логічний крок- МОЗ рекомендує при виборі лікарських препаратів перевагу надавати гомеопатичним засобам.
Для бажаючих поскаржитися в інтернеті існує сайт ,,Абетка скаржника''- дані зразки заяв і покроково розписано тернистий шлях скаржника
|
Ваша інформація не відповідає дійсності, лікар сімейної практики виписує найдешевшу форму (включно генерик) препарату який є в переліку протоколу. Аптекар має право запропонувати той самий препарат від іншого вирообника по вищій ціні (яку пацієнт не оплачує, оплачує лише біля 5 Є за рецептового збору незалежно від того скільки речей там стоїть, тому йому байдуже чий препарат) При рекомендації гомеопатії чи чогось такого він зобовязаний пояснити що, для чого і як приймати. В разі гомеопатії також, проблема в тому що за рідкісними винятком гомеопатія платиться пацієнтом. Те саме стосується пробіотичних культур, вітамінів і бадів тд. За мою тривалу історію життя в німецькомовному просторі я вже й не пригадую коли мені пропонували гомеопатію, може років 15 тому в Німеччині і то я більше до тієї пані більше не звертався. В Австрії - ніколи і ніхто не рекомендував, і не виписував.