![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
Поблагодарили 7,121 раз(а) в 1,081 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
нема
Але я теж наприклад в неділю можу телефон брати тільки щоб термінове відповісти щось, і щоразу!! убиваюсь насмерть за цілий день і розумію шо і половини запланованого не встигла. Аквілегії в неї як бур'ян поза хатою, половину вже вона викосила. Я якраз оце домовилась трохи відкопать по суті за тим і ходила (під приводом у справі зайшла)
|
|
|
#2 | |
|
Местный
Поблагодарили 10,542 раз(а) в 1,022 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
![]() . Город,- то це ще нічого, а от кімнатні квіти- оце для мене загадка. Як може рости та розвиватися бегонія, або сенполія (фіалка), в городньому грунті, який в нашій місцевості ідентичний асфальту, коли просихає?????? Я свої і в землю правильну саджаю, і дивлюся за ними,- а з фіалками ніяк "домовитись" не можу. Не йдуть вони в мене. Є таки щось в людині, що в неї і палка цвіте,- як кажуть.
|
|
|
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|