![]() |
|
|
#11 |
|
Местный
Регистрация: 09.03.2016
Адрес: Черкаси-Мліїв
Сообщений: 1,366
Сказал(а) спасибо: 2,842
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Про радянські ковбаси і ГОСТи
Хоча ці розвінчання міфів про радянські продукти вже давно не новина, мабуть і цю статтю багато хто бачив. Батьків знайомий, що працював за совка на ковбасному заводі, за потирене з виробництва, потім в 90-х собі власний заводик відкрив (не ковбасний) і будинок побудував. І це тільки один із працівників заводу і не директор, а шось типу завхоз чи що (точно не пам'ятаю). І в Черкасах в багатьох родичі робили на заводі і виносили на собі по 10-40 кг краденого через прохідну. В принципі це все, що треба знати про залишкову кількість м'яса, яка була у ковбасі.
__________________
Аня я і не викайте мені ![]() The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is right now. |
|
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|
Похожие темы
|
||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
| Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових. | иннуся | Кулинария | 2906 | 21.05.2022 20:58 |
| Маркировка растений ( делимся опытом) | kusochek-blina | ОчУмелые ручки | 519 | 23.01.2020 21:40 |
| Лекции по ЛД. Обсуждаем, делимся впечатлениями. | dnd | Учимся дизайну | 149 | 12.02.2011 18:26 |