![]() |
|
|
#16 |
|
Местный
Поблагодарили 18,590 раз(а) в 4,804 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
В мене Джонатан вимерз повністю в зиму 2005/2006 років. Більше я з його нащадками не граюсь. Хоча шкода, подобаються!....
![]() Щоб не засмічувати профільну тему сортами інших континентів, ще згадаю сорт Уелсі. Знову забула за американця .... Морозостійкий, порівняно здоровий, але вже морально застарілий. З нього дуже класний сік, а ще можна робити надзвичайне вино-«кальвадос»! Голден Делішес в наших садах не достигає — трава-травою.Але на мої умови не треба орієнтуватися: це майже межа Білгородської області та сама нижня замкнута східна частина котловану біля води. Холодніше.... З канадців поки залишилось пару гілочок Лобо. А Мекінтош убрала через уразливість до парші, хоча дуже подобався його смак та аромат. Інші сорти українського, чеського, румунського, казахського походження. ![]() А, ще є англійського та прибалтійського!
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|