Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > Сад и огород > Плодовый сад

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 07.12.2017, 21:16   #1
Gusenitsa
Местный

Поблагодарили 23,020 раз(а) в 5,717 сообщениях
Gusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ГМО сады, за и против...

Цитата:
Сообщение от v.triv Посмотреть сообщение
При близкородственном скрещивании. И все подохнут. Ибо практически все мутированные гены рецессивны.....
Не всегда и не все!
Иначе у Светы не было б того 1% положительных результатов!
Да, 99% брака! Но 1% - это тот жемчуг, который ищут, даже рискуя жизнью!

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Цитата:
...Вы даже не представляете, скоооолько в нашем организме ферментов)))))
Не сомневаюсь, но знаю, что если у человека есть пищевая аллергия, то ответ прячется в кишечнике!
Sveta (07.12.2017), Бойківчанин (07.12.2017)
Старый 07.12.2017, 21:16   #2
v.triv
Местный

Поблагодарили 4,185 раз(а) в 768 сообщениях
v.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Не всегда и не все!
Может, у ее растений? не пугайте так на ночь
Gusenitsa (07.12.2017), Sveta (07.12.2017)
Старый 07.12.2017, 21:22   #3
v.triv
Местный

Поблагодарили 4,185 раз(а) в 768 сообщениях
v.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond reputev.triv has a reputation beyond repute

Цитата:
что если у человека есть пищевая аллергия, то ответ прячется в кишечнике!
В имунной системе, конкретнее - в лимфатической. И аллергия не только ж пищевая. Амброзию мы не едим, а страдают сотни тысяч. Хотя в основе таки пыльца, а конкретнее ее белки. Но есть и аллергия на химию, и на солнечную радиацию. И все новые аллергены появляются. Болезнь 21 века.
Gusenitsa (07.12.2017), Sveta (07.12.2017)
Старый 07.12.2017, 21:25   #4
Gusenitsa
Местный

Gusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
Як на мене, зовсім навпаки, робота селекціонера більш технічна, генетика-більш віртуозна, точна, ексклюзивна та результативна.
Посперечаємось?

Цитата:
В имунной системе, конкретнее - в лимфатической. И аллергия не только ж пищевая. Амброзию мы не едим, а страдают сотни тысяч. Хотя в основе таки пыльца, а конкретнее ее белки. Но есть и аллергия на химию, и на солнечную радиацию. И все новые аллергены появляются. Болезнь 21 века.
А это уже та цена, которую мы платим за "прогресс"....
Sveta (07.12.2017), v.triv (07.12.2017)
Старый 07.12.2017, 21:58   #5
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute

Цитата:
Не всегда и не все!
На жаль, не зовсім так. 1%-це зразки, які мають ряд певних цінних господарсько-біологічних ознак, можуть оновити/поліпшити існуючий сортимент, але також мають і негативні ознаки. На даний час ідеального сорту не існує
Цитата:
ну вот генетики создали сорт яблони, абсолютно устойчивый ко всем возможным грибным и бактериальным инфекциям и в лабораторных, и в полевых условиях! Что будет с этим сортом?
Комплексне вивчення, аналіз, розмноження та впровадження у виробництво.
Цитата:
Посперечаємось?
Так!!! Мені, як колишньому селекціонеру із 20-ти річним стажем, буде приємно чути добрі слова про нашу роботу (так як я завжди вважала її для себе технічною).
Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Можливо імунітет, можливо природні вороги шкідників і хвороб були знищені отрутою. При використанні ГМО цей баланс зникне назавжди через вимирання представників з голодухи
Баланс, як і імунітет, зникає після необгрунтованих та неконтрольованих обробок садів пестицидами, а ГМО-сорти їх не потребуватимуть, так як їх здоров'я вже генетично закладене.

Последний раз редактировалось Sveta; 07.12.2017 в 22:14.
Sveta вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Gusenitsa (07.12.2017)
Старый 07.12.2017, 23:10   #6
Gusenitsa
Местный

Цитата:
.....ну вот генетики создали сорт яблони, абсолютно устойчивый ко всем возможным грибным и бактериальным инфекциям и в лабораторных, и в полевых условиях! Что будет с этим сортом?
Цитата:
...Комплексне вивчення, аналіз, розмноження та впровадження у виробництво......
Свєт, не знаю, мені самій цікаво!
Але я міркую так, може й помилково, що рослини отримують поживні речовини 3-ма шляхами: автотрофним, бактеріотрофним та мікотрофним. І чогось мені здається, що симбіотичні мікроорганізми не будуть цікавитись виділеннями коренів таких суперстійких ГМО. І тоді такі рослини будуть харчуватися тільки мінералкою. Бо ризосфери на корінні не буде...
Але це тільки моє припущення!

Цитата:
....Ви думаєте таке зараз не відбувається? І без всіляких ГМО.
Тоді може варто спробувати вирощувати НІШЕВІ органічні яблучка?
Багаті люди їх будуть заздалегідь замовляти!
Sveta (07.12.2017), Бойківчанин (08.12.2017)
Старый 07.12.2017, 23:19   #7
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute

Цитата:
Свєт, не знаю, мені самій цікаво!
Але я міркую так, може й помилково, що рослини отримують поживні речовини 3-ма шляхами: автотрофним, бактеріотрофним та мікотрофним. І чогось мені здається, що симбіотичні мікроорганізми не будуть цікавитись виділеннями коренів таких суперстійких ГМО. І тоді такі рослини будуть харчуватися тільки мінералкою. Бо ризосфери на корінні не буде...
Але це тільки моє припущення!
Сподіваюсь, що в процесі створення нових сортів сортів, будуть передбачені всі заходи, щоб корисна мікрофлора в процесі росту та розвитку не постраждала.
Якщо що, це також мої припущення
Цитата:
Тоді може варто спробувати вирощувати НІШЕВІ органічні яблучка?
Багаті люди їх будуть заздалегідь замовляти!
Я не настільки багата та впливова людина, щоб садити органічні сади.
Старый 07.12.2017, 23:31   #8
Gusenitsa
Местный

Цитата:
....Я не настільки багата та впливова людина, щоб садити органічні сади.
Свєт, а ти десь на практиці чи в літературі не зустрічала інформацію про спроби замістити/витіснити небажану мікрофлору корисною? Ну там періодично обробляти рослини прілим сіном (сінною паличкою) чи молочнокислими бактеріями? Таке заміщення можливе, ні?
Sveta (07.12.2017), Владимир77 (27.12.2017)
Старый 07.12.2017, 23:20   #9
ОлегБаер
Местный

Поблагодарили 5,427 раз(а) в 1,478 сообщениях
ОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond reputeОлегБаер has a reputation beyond repute

Цитата:
ГМО-сорти їх не потребуватимуть, так як їх здоров'я вже генетично закладене.
ну немає гену Здоров'я.. Кожен ген кодує якусь речовину і через виробництво клітиною цієї речовини або структурного компонента клітини проявляється його дія

А імунітет, навпаки, скоріше постраджає, бо рослина перестане стримувати постійні атаки патогенів
ОлегБаер вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Gusenitsa (07.12.2017)
Старый 08.12.2017, 21:53   #10
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute

Цитата:

Баланс, як і імунітет, зникає після необгрунтованих та неконтрольованих обробок садів пестицидами, а ГМО-сорти їх не потребуватимуть, так як їх здоров'я вже генетично закладене.
Між цими двома твердженями шось не те...

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Цитата:
Якщо у мене в колекції ростуть поряд імунна Флоріна та схильний до ураження паршею Ренет Симиренка, то навіть в роки, коли я не обробляю цей сад отрутохімікатами, Флоріна все одно залишається чистою, так як містить ген стійкості до парші.
Ця цитата суперечить попередній чи ні

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Цитата:
З цього часу садок почав хворіти також, був порушений та зломлений природній імунітет.
А Ренет Симиренка там був? і не пошкоджувався паршею?
язичник вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Социальные закладки

Опции темы
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид