![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
я теж прихильниця кремів для вимені. До цього був ще Бурьонка, але він більше схожий на мазь - твердий, слоїться на жир і воду, наноситься важче і довго руки масні. Але ж допомагав! Я такий собі огородник-садовод, все роблю "не як у людей". Наприклад не полю, а вириваю бур'яни, при чому коли вони уже досить великі. Додати ще те що я всього рік хазяйную на землі яка майже 10 років запускалась, то тут бур'яни пруть зі всіх щілин і вони більше і сильніші за мене. Так що від постійного виривання гидоти у мене вся бокова поверхня вказівних пальців нагадувала наждачку з глибокими тріщинами. Бурьонка допомагала за 1-2 дня, а якби регулярно не забувала користуватись то може б і тріщин не було. Доярочку я взяла тільки ось уже в кінці вересня, мені сподобалось що набагато приємніша консистенція - легкий крем, який швидко всотується і уже через 10 хвилин можна шось робити руками. Шкіра, звісно, м'якенька стала. Але на тріщинах і сильних пошкодженнях ще не перевіряла його. Проводила експеримент - намазала собакам 1 лапку, бо в них подушечки дуже шершаві вже були, то намазана лапка набагато приємніша і м'якіша уже кілька днів ![]() А з рукавичками у мене біда, при тому шо дуже проблемна шкіра рук - резинові будь-які я не виношу, та і нитяні мені заважають. Не люблю працювати в рукавичках Купила навесні на алі перчатки з кігтиками, ними і садила весь город, і в квіточках рилась.![]() Сподобались вони мені і алергії не викликали, задоволена. Але все одно такі роботи як проривати бур'яни по пояс - без рукавичок, а потім мажусь ветеринарними кремами.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
Поблагодарили 10,309 раз(а) в 2,133 сообщениях
Обережно, без рукавичок можна руки порізати такими бур*янами.
|
|
#3 |
|
Местный
Поблагодарили 19,038 раз(а) в 2,993 сообщениях
О ветпрепаратах по опыту могу сказать следующее.
Бояться их не стоит, использовать исходя из потребностей и проблем. Они расчитаны, в основном: 1) на животных, которые хоть и не могут говорить, но и просто внушением, гипнозом высокой цены препарата им не поможешь. Препарат должен действовать. 2) сельских жителей, которые не богаты, не очень привыкли разбрасываться деньгами, т.к. хорошо знают им цену. И, если хозяин животного не увидит явного результата в помощи, выздоровлении своего животного -- не только друга, но в первую очередь кормильца-поильца, -- будьте уверены, что в следующий раз производитель этого ветпрепара может не беспокоиться о продажах своего продукта во всей округе, а не только этому гражданину или селу, в котором он проживает. "Бабское радио" еще никто не смог отменить. Единственное "но" -- эти препараты могут быть не столь очищены, как те, что используют в медицине. Однако действенность их и безопасность, неговоря уже о такой составляющей, как цена, не подлежит сомнению. |
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
|
|
|