![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Друзі прошу вашої допомоги в переплануванні подвір'я та і всієї території. Я в ланшафті повний нуль. Тому і звертаюсь за вашою допомогою,хочу посадити хвойні і може ще щось цікаве.
Будинок придбали а тепер доводимо до ладу . і так розташування всього що на даному етапі є, територія 16 сот 1,Курник (з огорожею під виноградом, з виходом на дорогу ) 2,Літня кухня 3,Гаражі 4,Будинок 5,Криниця 6,Кущ калини 7,Горіх 8,Виноград 9,Огорожа з сітки з фірткою (прийшлось відгородити велику собаку від городу) 10,Теплиця 11, Полуниця на агроплівці 12, Грядки 13, Квітник з заднього входу в будинок (нарциси, іриси, флокси, ще по середині черешня та ожина і полоска з квітів сію)) 14,Другий квітник під вікном (майже пустий пару ірис) 15,Альтанка 16,Картопля 17,Сад (4 яблуні, 2 вишні, 2 груші, малина, столик з лавками) 18, Сливи 5шт, кущі смородини чорної та червоної) 19, сливи куші агрусу Хочу все перепланували десь посадити хвойні, гірку хочется, а ще не знаю куди приткнути вальєр для собаки. Підкажіть як би все це перепланували і що можна посадити? Буду дуже вдячна за буть які підказки чи критику. Ще треба щось посадити заді будинку там також є трохи місця і стіна сусідньго будинку сонечка дуже мало.
Последний раз редактировалось Kristin; 20.04.2015 в 12:11. |
|
|