![]() |
|
|
#4 | ||
|
Увлеченный
Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
В даний момент я маю основну роботу на неповний тиждень (3 дні з 7), певний час можу працювати на таких умовах і я сам згоден на це. У разі втрати роботи (зараз можливий такий варінт) він пропонував ділити прибуток - його доля йтиме на погашення кредиту, моя - мені. Але все знову повертається до вкладу в долях. Якщо взяти до прикладу бізнес з вирощування суниці, або малини, скільки відсотків вартості господарства складає вартість землі, а скільки - вартість праці? Щодо порядності цієї людини я сумнівів не маю. Мені вже кілька років пропонує рідний брат фінансову участь, щоб почати спільний бізнес, але ось тут якраз випадок, коли, знаючи характер брата, я не погоджуюсь. Мав досвід спільного бізнесу з колегою по роботі - робили озеленення приватних садиб і + догляд - у перший же сезон тихо розійшлись без сварок - обидва зрозуміли, що не спрацюємось, хоча спілкуємось і досі нормально. У даному випадку інша ситуація, я міг би навести багато аргументів, але це особисте питання і не хочу виносити на люди. ---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:40 ---------- Цитата:
- це я вже знаю. Але він довіряє складання договору мені, бо не знає вартості свого вкладу (земля) і мого (праця). Я теж не можу визначити цю вартість.
|