Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > Около садоводства > ОчУмелые ручки

Опции темы Опции просмотра
Старый 19.12.2014, 12:49   #11
Marta
Местный

Поблагодарили 4,617 раз(а) в 1,049 сообщениях
Marta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вязание

Цитата:
Сообщение от Гизбрехт Посмотреть сообщение

...Только прямые спицы не претерпели новаций, палка она и есть палка))
Ну не скажіть... Згадайте алюмінієві, від № 2,5 і вище - руки й нитки пачкають, гнуться... Сучасні - не знаю з чого, але класні, не пачкають, не гнуться, легкі!

У мене прямі спиці й гачкі в прозорій коробці, а коробка з усіма іншими рукодільними інструментами в ящику серванту, і це мене влаштовує. А кругові (у мене їх неміряно, і їх ніяк було не упакувати зручно - плутались) поскладала в папочку з файліками, розмір А5, і довоооольнаааа!! Дуже зручно і охайно. Сама придумала.

---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Цитата:
Сообщение от blueberry Посмотреть сообщение
А че там уметь? Связала в два раза больше на толстых спицах, а потом в стиральную машинку.
Вот такие лапти были до валяния.
Я, власне, чого зайшла... Зв'язала великі тапки, поваляла - а вони не меншають!! Чиста вовна, і по етикетці, і підпалювала. Після машинки стали товсті, плотні, розпушилися, але не поменшали! Одні вже тричі прокрутила - які були розміром, точнісінько такі й залашались, сантиметром переміряла, тільки товстішають і пушаться...
Дєвочкі, що робити??
=marina= (28.12.2014), Lusenka (19.12.2014), ya (22.12.2014), ирина96 (20.12.2014), Ксения (19.12.2014), Марина7 (19.12.2014), Нина_И (19.12.2014)

Социальные закладки