![]() |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
Поблагодарили 82,048 раз(а) в 25,838 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://tsn.ua/ukrayina/smert-legend...u-1662286.html
Смерть легендарного сатирика Жванецького: як одесити відреагували на втрату Завтра в Одесі офіційно оголошено День жалоби. ![]() ---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:29 ---------- Редакція сайту ТСН.ua зібрала 20 найвідоміших цитат*знаменитості. "Коли не дуже хочеш, не дуже й отримуєш" "Чим удобрювали, те і виросло" "Краще промовчати і здатися дурнем, ніж заговорити і не залишити на цей рахунок ніяких сумнівів" "Гумор — це порятунок. А сльози — це життя. Тому сміх крізь сльози — наше найголовніше досягнення за всі роки існування" "Нічого страшного, якщо над тобою сміються. Набагато гірше, коли над тобою плачуть" "Минуле життя як старе авто — милуватися можна, але їздити — ні. Від'їздили" "Позитивні емоції - це емоції, які виникають, якщо на все*покласти" "Ти жінка, ти повинна: раз — лежати, і два — тихо" "Дорожче здоров'я може бути лише лікування" "Справжня*самотність — це коли ви всю ніч говорите самі з собою, і вас не розуміють" "Патріотизм — це чітке, ясне, добре аргументоване пояснення того, чому ми повинні жити гірше інших" "Задум буває лише хороший. Поганий задум називається "умисел"" "Май совість і роби що хочеш" "Вона з собою несла три радості: приїзд, перебування і від'їзд" "Кохання — це коли ти пишеш*пальцем слова на тілі коханої, а вона читає їх вголос з закритими очима. Цим відрізняється кохання від літератури" "Краще маленький долар, ніж велике спасибі" "Жінку легше поміняти, ніж зрозуміти" "На своїх помилках вчаться, на чужих — роблять кар'єру" "Раніше я боявся, що мене можуть забути. Тепер я боюся, що мене можуть запам'ятати" "Мені подобалося бачити людей на Майдані. Я бачив народ. Я давно не бачив народ"
|
|
|
| 13 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
| Социальные закладки |
|
|