![]() |
|
|
#10 |
|
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
так, якщо не зважати що пухнастики - це класовий ворог дачника і садовода (Цитую чоловіка: "Кролик Петрик" - фільм жахів для людей, що займаються городництвом та садівництвом.
![]() ), то фільм дійсно дуже кльовий для свого жанру. І Донал Глісон хоч і трохи примелькався, але дуже мені подобається як актор, той випадок, коли "гени пальцями не розітреш" Ще з нових мультиків класнючий Коко, але його вже вище рекомендували ---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:14 ---------- до речі про Глісонів, вчора дивилась фільм із старшим із них)) Хемпстед. Ромком про дорослих людей, які багато що втратили в житті. Героїня Даян Кітон овдовіла і залишилась із купою боргів, абсолютно непристосована до життя. А герой Глісона - ну не бомж, це називається сквоттер - самовільно побудував собі хатинку у лісопарковій зоні і жив собі там багато років. Ну а потім вони зустрілись... І почались події фільму ![]() ![]() У фільмі не дуже багато екшену, та і сюжет не те щоб несподіваний і з крутими поворотами. Але це таке характерне британське красиве і спокійне кіно, засноване на реальній історії реального сквоттеру із Хемпстеду. Мені зайшло під монотонну роботу, приємне таке.
| Социальные закладки |
|
|