![]() |
|
|
#11 | |
|
Местный
Регистрация: 09.03.2016
Адрес: Черкаси-Мліїв
Сообщений: 1,366
Сказал(а) спасибо: 2,842
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Згущенку я сама варю, коли не лінь, але і покупною не гребую, якщо треба зараз купити на торт. Ковбасу можу зробити і сама, і традиційну українську домашню, і типу вареної робила не раз з кур.філе. І полендвицю роблю сама. Але це ігри для тих, в кого забагато часу і ентузіазму Все одно магазинне смачніше, дешевше, і ключовий момент - не потребує стільки затрат часу і сил. До того ж м'ясо я купую в магазині. Ви знаєте шо в тому м'ясі і де воно було? Я ні. От хто сам виростив свинку, та на натуркормах, та з неї ковбаску зробив, той може фукати на магазинну. А так - ті самі яйця, тільки в профіль
__________________
Аня я і не викайте мені ![]() The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is right now. |
|
|
|
| Социальные закладки |
|
|
Похожие темы
|
||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
| Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових. | иннуся | Кулинария | 2906 | 21.05.2022 20:58 |
| Маркировка растений ( делимся опытом) | kusochek-blina | ОчУмелые ручки | 519 | 23.01.2020 21:40 |
| Лекции по ЛД. Обсуждаем, делимся впечатлениями. | dnd | Учимся дизайну | 149 | 12.02.2011 18:26 |