![]() |
|
|
#26 |
|
Фея с топором
Поблагодарили 10,068 раз(а) в 2,018 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Потрібна порада знавців туй.
На ділянці будинку є живопліт з туй західних. 14 дерев одного віку (орієнтовно років 10) але різної висоти та пишності. Відстань одна від одної 2 метри. Функцію свою вони виконують поганенько, оскільки деякі з них погано ростуть вверх і вширину. А деякі переростки. Тому між девевами є прогалини, що дають змогу роздивлятись ділянку сусіда. Це не є гуд і весною ми підживимо їх всі, обріжемо високі, трохи сформуємо крони. Сьогодні ходила і роздивлялалсь їх. Виявила, що всі вони мають від основного стовбура декілька розгалужень стовбурів які колишні власники зв'язали разом, можливо щоб сніг не поламав. Але мені здається, що саме тому вони і не пишні, що припнуті одна до одної і середині майже всій туй все звичайно висохло і опадає. Отже питання два. Чи варто після стількох років розвязати пути на стовбурах (нагадаю ми нині в Канаді і тут бувають офігенні снігопади) і чи варто прищипнути точки росту у самих малих туй? Я хочу щоб вони і вверх підросли і стали пишніші. Трохи збентежена і не знаю як краще.
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|