![]() |
|
![]() |
#1 |
Новичок
Поблагодарили 27 раз(а) в 6 сообщениях
![]() |
![]()
Нарешті і я почав будівництво свого власного будинку! Свого! Для себе! На своїй землі! Можливо, й роблю щось не правильно, але все роблю сам! Досвіду в будівництві вистачає, але саме таких будинків ще не доводилось зводити, все частіше цегла, піноблок, керамоблок. А от собі вирішив побудувати з дерева - каркасний будинок.
Ось такий у будинка був "фундамент". Скептики - лісом. Перш, ніж ставити каркас - поспостерігав. Все ок, нічого не просіло, ніде не провисло. Зате з фінансової точки зору - просто шик. Плити та блоки обійшлись мені в 1200грн. Якщо хтось знає щось дешевше - радий буду почитати. |
![]() |
![]() |
4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 |
Новичок
![]() |
![]() Так, ось що я маю на сьогоднішній день. Повністю готовий, накритий металопрофілем каркас. Тобто, ще залишилось зовсім трошки, і можна буде вже їхати до себе, в свій будинок. ---------- Post added at 06:13 ---------- Previous post was at 06:12 ---------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
![]() |
![]()
Каркас в такому вигляді простояв вже рік. Яка була минула зима - всі памятають. Тим не менше, каркас ніде не просів, все веріверігуд! Не сказав про кошти, які були витрачені на зведення каркасу. На те, що Ви бачите на фото, було витрачено приблизно чотири кубометри лісу. Ліс, щоправда, був придбаний ще до війни, так що ціна матеріалу на каркас десь в межах 11000грн. Розумію, що на сьогодні це буде дещо дорожче, раза в чотири. Тим не менше - дешевшого варіанту для будівництва житла на сьогоднішній день не бачу. Хіба що землянка. Робив все сам, метал на дах допомогав син з швагром. На метал було витрачено 10000грн.
А так виглядав каркас цієї зими. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
Поблагодарили 82,040 раз(а) в 25,841 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
я бачу всі
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Увлеченный
Поблагодарили 986 раз(а) в 269 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#9 |
Super Moderator
Поблагодарили 82,040 раз(а) в 25,841 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Социальные закладки |
Метки |
будую свій будинок, каркасне будівництво, свій будинок з дерева, фундамент на блоках |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
будинок з соломи | wernner | Строим дома, дачи, сарайчики... | 27 | 28.11.2011 21:33 |