Показать сообщение отдельно
Старый 29.01.2017, 20:26   #11
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Щас спою - Зараз заспіваю

Цитата:
Сообщение от Наталья, Алчевск Посмотреть сообщение
... "Посадила ружу край вікна" . У нас суржик, так що, самі розумієте, рожа перетворилась на розу...
Я сама раніше так вважала, але два роки тому мені пояснили сусіди в селі, що РУЖА - це не рожа, а трояндочка з невеликими квітами, із пелюстків якої варять корисне варення, або сушать для чая. В мене зараз по садибі вже 7 кущів ружі насаджено, і на вулиці більше десятка, милуюся квітами, збираю пелюстки. До речі, клята оленка-бронзовка на чг та плетисті троянди сідає, а ружу обходить, зате багато великих зелених жуків її полюбляє.
Tat_Nikol вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (29.01.2017), Maryana (29.01.2017), mirina (29.01.2017), земля (30.01.2017), Наталья, Алчевск (30.01.2017), Татьяна Тройни (31.01.2017)