Показать сообщение отдельно
Старый 25.01.2017, 20:28   #424
Kalina
Местный

Поблагодарили 14,230 раз(а) в 2,452 сообщениях
Kalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Подскажите что..где...куда бежать(всё, кроме растений)

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Я з вами не згоден категорично. Якщо ви заплануєте посадити дві черешні, наприклад, посадите, а потім виясниться, що для них тут мало місця, або для них воно взагалі негодиться, тоді що? А коли ви знаєте що як росте, якій рослині що потрібно, от тоді плануйте...
На те ваше право), погоджуватися чи ні. Але для того щоб , наприклад, черешні не було замало місця береться габітус крони в зрілому віці. Саме від цьго показника, в основному, вираховуються відстані. Плюс пляма "тіні", яке буде давати дерево в дорослому віці. Для того щоб знати чи годиться місце чи ні - аналізується і вивчається грунт та місцезнаходження посадок. А для того щоб знати, що саме треба рослині читаємо в спецлітературі та питаємо спеціалістів, тобто ознайомлюємося з агротехнікою рослини. Це і є планування.
Будинок без проекту Ви ж не будете будувати (хочу зустрічаються і такі "спеціалісти"). А сад - це той же будинок, тільки живий і зелений).