Показать сообщение отдельно
Старый 07.01.2017, 20:40   #30
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,132 раз(а) в 450 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Расскажи ребенку о сексе

ну я це знаю) я починати не планую, планую чекати запитань
про народження у нас вже було дууже давно... В мене було кесарське, то тоді обмежилася тим, що його із животика дістали, він бачив шрам. Часто думала про це... вроді ж і правду сказала... і недоказала....
Просто дуже хочеться щоб син поважав дівчат,хочу щоб невістка тішилася))))))
Мене дуже коробить те, що секс має 2 дуже протилежні полюси((( З одного боку це приєність, сюсі-пусі, а з іншого щось жахливе(((( коли чуєш від 5-тикласників "тр...ни свою маму", або "відсо....и мені"
Не тішу себе рожевими мріями що в сина буде одна-єдина, але була б рада щоб він як мінімум займався сексом, але щоб не т...ся чи є...я (навіть більше букв писати не хочеться) А діти оперують такими словами досить вільно((((
А ще років 10 тому, коли працювала в школі це були не пятикласники, я 8-9 класники
І кожен фініш – це, по суті, старт...

Л.Костенко
Моє життя
https://instagram.com/magiamedy?igshid=1vi7iq75l4h0l
Natalinda вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
ya (07.01.2017), Zaja (15.12.2017)