А я все ж таки зробив правильний камамбер. Самий тонкий виявився таким як треба. Якось так входить:
1. Голівка повинна бути невеликою, у мене ця десь 12см х 3см.
2. Поверхня голівки повинна бути сухою, тобто добре сушимо пару днів, потім коли перекладемо у контейнер, серветку під сіточку, на якої сир лежить.
3. Після обприскування булою пліснявою також хай добре поверхня висохне, а потім потрібно підняти вологість у контейнері. Я клав ще одну сітку, щоб сир був вище над дном, а на дно клав серветку та лив воду. Температура у холодильнику, там де він зрів була 8-10 градусів.
Ну все, у папір не загортав, вийшов дуже добрий, десь півтора місяця процес виготовлення. Зовсім поки не смердючий. Але здається, ще тиждень і він почав би розтікатися... Закваска тут від Емменталю використовував. Ледь встиг телефоном сфотографувати

Всіх з Новим роком! Нічого зараз не роблю, молока немає. Тільки їм
