Показать сообщение отдельно
Старый 02.01.2017, 10:29   #1852
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

А я все ж таки зробив правильний камамбер. Самий тонкий виявився таким як треба. Якось так входить:
1. Голівка повинна бути невеликою, у мене ця десь 12см х 3см.
2. Поверхня голівки повинна бути сухою, тобто добре сушимо пару днів, потім коли перекладемо у контейнер, серветку під сіточку, на якої сир лежить.
3. Після обприскування булою пліснявою також хай добре поверхня висохне, а потім потрібно підняти вологість у контейнері. Я клав ще одну сітку, щоб сир був вище над дном, а на дно клав серветку та лив воду. Температура у холодильнику, там де він зрів була 8-10 градусів.
Ну все, у папір не загортав, вийшов дуже добрий, десь півтора місяця процес виготовлення. Зовсім поки не смердючий. Але здається, ще тиждень і він почав би розтікатися... Закваска тут від Емменталю використовував. Ледь встиг телефоном сфотографувати Всіх з Новим роком! Нічого зараз не роблю, молока немає. Тільки їм
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Deva28 (02.01.2017), dnd (02.01.2017), flowerss (02.01.2017), Galina (03.01.2017), Gusenitsa (02.01.2017), Moonvalley (02.01.2017), Natala (03.01.2017), NataS (19.01.2018), Ветка (02.01.2017), Женчик (02.01.2017), Розочка (09.08.2017), Руня (08.08.2017)