Показать сообщение отдельно
Старый 17.12.2016, 12:24   #2011
Виола
Местный

Поблагодарили 6,751 раз(а) в 943 сообщениях
Виола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond reputeВиола has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от ya Посмотреть сообщение
я почала дивитися третій сезон форсмажорів, і якось воно уже не радує...
словом, мабуть, не моє... наступну серію дивитися не хочеться, бо нічого від неї не ждеш, так і до депресії недалеко
Ярино, звісно, кожен сам обирає для себе серіал. Мене Форс-мажори, навпаки, рятували від осінньої депресії - можливо тому, що я віддаю перевагу драйвовому "авантюристичному" кіно перед, наприклад, мелодрамами.
але я все ж хочу написати: цей серіал не про
Цитата:
Сообщение от ya Посмотреть сообщение
брехня, блеф, шахрайство, підступ
він про підступ і відданість, про блеф і справжню дружбу... про те, як одна помилка може зламати долю не лише самій людині, а й її близьким. про те, що на обмані можна побудувати чудовий "замок" - але одного разу він зникне за секунду... він про моральний вибір між честю і відданістю - і цікаво, що майже усі герої обирають відданість і зрештою за це дорого платять. (вибачте за спойлер)
Виола вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (17.12.2016), Gusenitsa (17.12.2016), Renka (17.12.2016), Senpolia (22.12.2016), ya (17.12.2016), Деметра (17.12.2016)