Показать сообщение отдельно
Старый 22.11.2016, 11:21   #1765
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
Діма, навіть не представляю собі, як це сир хрустить,
Тоня, приєднуйся, у нас тут класно, натурально і смачно.
То не сир, то кришталики кальцію (та сам тільки от почитав) але хрустів колись , пригощали старим фабричним голландським сиром. Сам сир м'який, ріжеться, хрустять кришталики. Це я робив у кінці квітня Маасдам, та забув додати пропіонові бактерії, так що хай буде Гауда

---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

Цитата:
Сообщение от Женчик Посмотреть сообщение
Сижу ржу! Нет, ну почитай про запах сыра ДО того как его делать :)))
Короче стилтон относится к вонючим сырам!!! Где то рядом с эпуасом и пр. Вонючками . Так что пахнет он у меня совершенно нормально. И плесени ждать ещё неделю-две.
Плеснявая вонючка :))) у меня будет. Теперь будет проблема: кто его будет есть ? :)))))

http://www.art-eda.info/literaturnay...apax-syra.html
Ні, не згоден. Він не смердючий. Який запах у коринки ще не означає, що такий смак у сира. Якщо він твердий, коринку можна зрізати перед тим як його їсти, але не раніше!!! Може там все добре в середині. Для деяких це як наркота, за вуха потім не відтягнеш. Стілтон (точніше його коринка коли все добре) пахне погребом, цвіллю. Якщо вже почала працювати синя пліснява - то прогорклим маслом трішки. Якщо він смердить, то означає що умови не ті, розрослася якась пліснява стороння, яка почала переробляти сирне тісто. Якщо є сухе та холодне місце, то пропоную наробити в ньому дірок та забити про нього на місяць.
Кіношка про Стілтон
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Gusenitsa (22.11.2016)