Показать сообщение отдельно
Старый 18.11.2016, 11:02   #1757
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,127 раз(а) в 247 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
первый стилтон сейчас выглядит так
я так думаю, якщо не розм'якшується, твердий, то краще нічого не робити - у більш холодне місце та там де сухіше його заперти, хай стоїть. Головне що корка наче б то ціла та не плавиться.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:19 ----------

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
А это "первый голубой сыр", с ним все нормально или эта скукожившееся белая плесень-поверхность тоже плохо?
Погано видно, якщо смердить котячим туалетом, то то вже не пліснява скукожена, то поверхня сира пливе ... Можна спробувати все змити, протери оцтом та сіллю та добре висушити, а далі в сухе та холодне місце.

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Цитата:
Сообщение от Женчик Посмотреть сообщение
а во что заварачивать камамберчик?
У мене було краще, коли не загортав. Коли загорнеш - відразу сохне, пліснява стає жовтою, та дуже швидко плавить сир під коркою, більш смердючий виходив. Корка вже відпадає, під нею рідкий, а далі твердий, я такий не люблю. Краще виходив коли не загортав а прихлопував руками плісняву, та в холод і вологу. Виходить як печериця зверху Тоді можна досягти біль рівномірного плавлення тіста. Може такі умови в мене були, у новому холодильнику тільки зараз перший раз зробив.
Тут ще треба якось знаходити золоту серединку, що є для кого Камамбер. Я люблю зрілий, різкий, щоб був повністю рідкий всередині. На цьому етапі вже нема ніякого грибного запаху . Тому треба підбирати умови визрівання під свій смак. Для мене це самий капризний сир, виростити плісняву легко, а от далі треба понервувати. Але якщо треба тільки грибну корочку то не складно, а от поплавити рівномірно то морока.
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
stolbchenko (10.05.2017), Ветка (18.11.2016), Женчик (18.11.2016), Розочка (21.11.2016)