Показать сообщение отдельно
Старый 11.11.2016, 21:38   #559
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Что мы едим? Осторожно, еда!

Цитата:
Сообщение от flowerss Посмотреть сообщение
по кусочку ежедневно - за газ не расплатишься Свежеприготовленное полезно кушать.
А что уже есть варенье без сахара? ( я сладкоежка)
У мене електродуховка- високий ККД і вісутність смороду газової духовки. Запечений у фользі гарбуз без зміни смаку можна тримати на прохолодній підлозі три дні.
Фрукти-ягоди з узвару можна перемолоти блендером і додати мед- маємо свіже ,,варення'' з медом і без цукру
язичник вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Деметра (11.11.2016), Нина (11.11.2016)