Показать сообщение отдельно
Старый 07.11.2016, 10:21   #491
Red
Местный

Поблагодарили 7,311 раз(а) в 838 сообщениях
Red has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond reputeRed has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сделай домашнее задание со школьником - почувствуй себя идиотом!

Цитата:
Сообщение от Angelique Посмотреть сообщение
І з біології теж...
Що до біології. Проконсультувалася з сином. Оскільки мій син самостійно, без репетиторів, готувався до біології (це і ЗНО, і міські олімпіади зі щорічними першими місцями) він порадив наступне:
1. Підручники під редакцією Соболя в т.ч. тести - обов`язково (можно купити старі. Програма без змін. Все викладено компактно за темами).
2. Грін - загальна біологія
3. Хороші підручники до 1996р. Вони мають бути в шкільній бібліотеці.
Підручники під редакцією Талгіна і під ред. Межеріна - з чисельними помилками.
Ну і додаткова література в інтернеті по кожній темі дуже допоможе.

Трохи смішного особистого з біології.
Коли мій син перейшов до нового ліцея, він попросив вчительку відправити його на районну олімпіаду з біології.
Вчителька хворіла перші 1,5 місяців навчального року і сина ще не знала і шкільний етап олімпіади провести не встигла.
Не буду гадати чому, але вона попросила купити 4 пляшечки настоянки глоду і тоді він зможе взяти участь в районному етапі.
Я ледь не луснула від змішаних почуттів сміху і обурення.
Але настоянку купила.
Це стало прохідним квитком в його подальшому житті.
А вчителька згодом стала і до тепер залишається найулюбленішим педагогом.
От так буває в житті.

Последний раз редактировалось Red; 07.11.2016 в 10:48.
Red вне форума  
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (07.11.2016), Elly (07.11.2016), Lusenka (07.11.2016), ya (07.11.2016), Алена1 (07.11.2016), Анюта (07.11.2016), Виола (07.11.2016), РыжийЛенчик (22.02.2017)