Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2016, 17:19   #1066
Бойківчанин
Местный

Поблагодарили 2,008 раз(а) в 486 сообщениях
Бойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant future
По умолчанию Re: Груша

Цитата:
Сообщение от Therion Посмотреть сообщение
Згоден. Я не мав на увазі що це неможливо. Я порівнював трудозатрати в формуванні інтеркалярноо саджанця та щорічній обрізці по утриманню крони.
У мене ростуть груші щеплені на насінневій підщепі-Шенсейкі у висоту десь 3м(а може і нижче?),Августовська роса-тут взагалі до верхівки дістаю рукою,це саме з Кучерянкою і Яблунівською.Затрати на обрізку? беру живці для щеплення. А ,що краще ,айвова чи насіннева підщепи?, тут ми повинні врахувати,який сорт щепимо та й не запізнюватись з формуванням крони...А Золотоворітська,після вступу в плодоношення,потребує регулярного обрізування(незалежно на якій підщепі)...
did_Panas (01.11.2016), Gusenitsa (02.11.2016), Red (01.11.2016), Therion (10.11.2016), Нина (02.11.2016)