Показать сообщение отдельно
Старый 26.10.2016, 18:19   #2176
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 3

Цитата:
Сообщение от Moonvalley Посмотреть сообщение
Брала фундук (3 шт) в Літинсаді. У понеділок ввечері зробила на сайті замовлення, а у вівторок зранку вже передзвонили, що відправляють
Тоді ж (26 вересня) зробила замовлення в Артемівську (Бахмуті). Понад три тижні дзвонила, щоб нарешті відправили саджанці - сталася накладка з номерами замовлення. Щоразу подзвоню - ніби все добре, мене знаходять, обіцяють відправити, я чекаю пару днів - ні слуху ні духу. І так пару раз . Нарешті вчора аж забрала замовлення і посадила.
Самі саджанці непогані, дві яблуні - як коні, кроновані, груша - вудочкою (що для мене краще), малина - жирненька така, порічка - хороший кущик з 4-5 гілочками. Трускавки (замовила, бо ціна дуже сподобалась ) - непогані кущики. Але от упаковка не дуже сподобалась: просто замотане плівкою в кілька шарів, і все... Через те яблуні дуже поламались - у однієї половина гілок поламані, у другої крім того ще й центральний провідник... Тепер аж не знаю, що з ними робити...
І ще - замовлення з Літиня посадила і вже й забула, а з оцим тепер переживаю, як прийметься, - у нас погода просто жах, страшення мокро, земля ліпиться, як пластилін, і холодно вже...
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (27.10.2016), ibilous (26.10.2016), Olya (26.10.2016), Нина (27.10.2016), Света Ш (26.10.2016)