Цитата:
Сообщение от Moonvalley
Брала фундук (3 шт) в Літинсаді. У понеділок ввечері зробила на сайті замовлення, а у вівторок зранку вже передзвонили, що відправляють
|
Тоді ж (26 вересня) зробила замовлення в Артемівську (Бахмуті). Понад три тижні дзвонила, щоб нарешті відправили саджанці - сталася накладка з номерами замовлення. Щоразу подзвоню - ніби все добре, мене знаходять, обіцяють відправити, я чекаю пару днів - ні слуху ні духу. І так пару раз

. Нарешті вчора аж забрала замовлення і посадила.
Самі саджанці непогані, дві яблуні - як коні, кроновані, груша - вудочкою (що для мене краще), малина - жирненька така, порічка - хороший кущик з 4-5 гілочками. Трускавки (замовила, бо ціна дуже сподобалась

) - непогані кущики. Але от упаковка не дуже сподобалась: просто замотане плівкою в кілька шарів, і все... Через те яблуні дуже поламались - у однієї половина гілок поламані, у другої крім того ще й центральний провідник...

Тепер аж не знаю, що з ними робити...
І ще - замовлення з Літиня посадила і вже й забула, а з оцим тепер переживаю, як прийметься, - у нас погода просто жах, страшення мокро, земля ліпиться, як пластилін, і холодно вже...