Показать сообщение отдельно
Старый 26.10.2016, 16:09   #1578
фотограф
Увлеченный

Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Щось тихо тут у вас, ніхто сир не варить
мені ще молоко по 6 віддають, так що поки жити можна. Сьогодні натикав дірок у синіх, здається, все буде як треба. Дуже добре розходиться пліснява, не даремно купив новий великий контейнер, та все хлоркою вимив, бо останній раз біла мені сюрприз підсунула Дуже, дуже вологість важлива. Ось у мене контейнер, на всю полку у холодильнику, десь 40х45см. І навіть у ньому росте по різному, тільки прогавив на пару днів, там де на кришці волога виступила, на тій головці і вилізла якась коричнева цвіль. А та головка, що не влізла, у іншому судку, у іншому холодильнику, там де холодніше та сухіше, там сир можна сказати ідеальна поверхня, але дуже повільно починає проростати. Інший раз буду сушити ще сильніше сир. Здається, температура то таке, а ось сушити треба добре...Вирішив у китайців замовити гігрометр та РН метра, буду "правильним" сироваром
Якщо кому цікаво, рекомендую ознайомитися https://www.dropbox.com/s/64cafx5qcy..._2010.pdf?dl=0 Вибачайте, кращої якості не знайшов
не знаю, як у вас тут на форумі спойлер робити та чи можна прямі силки...
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
dnd (26.10.2016), jull (28.10.2016)