Тема: Чеснок.
Показать сообщение отдельно
Старый 25.10.2016, 20:14   #1541
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чеснок.

Цитата:
Сообщение от Kalina Посмотреть сообщение
За своїм досвідом - місцеві, районовані. Зазвичай йду на базар і видивляюся гарні головки у "бабуль". Беру пару головок - "на розвід", потім спостерігаю за ними, і вже розмножую через насіння.
.
Я от такий і мала з польщі бабулька продала і пару років я його садила було все супер (поки не виїли мої їдуни)
Купити в бабульок у нас то велика складність, бо так багато перекупу і власне (випацькують землею кажуть що свій) А так як я зараз не ходяча то пустити домашніх купити часник те саме що порося в город, толку буде нуль.
За Любашу чула але чи то земля у нас, чи то так попало у сусідки він вже 2 роки родить якусь фіговинку а не часник.
От полазила по сайтах буду щось старатись купити можливо повизе.
Никола (25.10.2016)