Показать сообщение отдельно
Старый 24.10.2016, 20:59   #379
Sveta
Яблоневый гуру
 
Аватар для Sveta
 
Регистрация: 01.07.2010
Адрес: Хмельницька обл.
Сообщений: 3,158
Сказал(а) спасибо: 23,357
Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Яблоня(сорта и агротехника)

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Свєт!
А як змінюється смак Делічії при такому тривалому зберіганні?
І який відсоток яблук може долежати до березня?
Смак при довгому зберіганні, звичайно погіршується. Про відсоток не скажу, надто мало яблук було для дотримання методичних вказівок. 3 поклала у пакетик, так 3 до березня і долежали (тобто 100% ). Можливо умови року так вплинули, можливо були забезпечені оптимальні умови зберігання, але у мене навіть Слава переможцям зберігалась певний час після Нового року (вже виставляла тут фотографії).
Цитата:
Сообщение от Slavko Посмотреть сообщение
Хтось має опис і/або фото сорту Горо?
.
Точно Горо? Не Горец? Про Горо-вперше чую.
__________________
Sveta вне форума   Ответить с цитированием
11 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Alllla (24.10.2016), Creativniy (24.10.2016), did_Panas (24.10.2016), flowerss (26.10.2016), Gusenitsa (25.10.2016), skifnk (26.10.2016), Анна(киев) (30.10.2016), Біолог (25.10.2016), Ветка (24.10.2016), Нина (25.10.2016), пятница (27.10.2016)