Цитата:
Сообщение от yurko-s
Света, у сорта-опылителя Эверст, яблочки съедобные? Подойдут для классического варенья из "раек"?
|
Умовно їстівні

. Для мене класичне варення/повідло -це продукт переробки плодів яблуні домашньої.
Цитата:
Сообщение от did_Panas
Питання до власників сорту Делічія. Чи дійсно на фото Делічія?

|
Моя Делічія у серпні

вересні

березні наступного року

Яблука можуть не забарвитись під листям, але збиває з пантелику надто сильний глянець на ваших яблуках, у Делічії плоди мають густий сизий наліт. І іще у Делічії дуже характерний колір пагонів-темно-сіро-коричневий, із сочевичками.
Мені сорт подобається, яблука солоденькі, смачненькі, щільні

. Стійкість до парші-висока.
Цитата:
Сообщение от Игорь-яцек
Обращаюсь к знатокам.Существует ли сорт-аналог Гренни Смит(Семеренка не то),что бы вызревала на Киевщине. Слышал что в Италии есть похожий Смиральда,вУкраине тоже уже появляется,но отзывы разные.Дело в том что я пробывал необычайно вкусный Гренни С.,и это было в Тунисе.Вкус не повторимый и не забываемий.У нас он никакой,не набирает сахара.
|
Да, Гренни Смит в наших умовах-це далеко не еталон смаку

.
В цьому році виділили у себе колону 11/15. Смак Кальвіля снігового, забарвлення Ренета Симиренка, висять на деревах іще й досі.

Плоди дуже привабливі, смачні, великі, яблуні стоять облиті плодами вже другий рік, під весняні заморозки цього року не втрапили (пізнє цвітіння? уточнити)..Недолік- схильність до парші.
Мають ряд секретів (похвалюсь пізніше в темі про колони, коли розгребусь із роботами).
Цитата:
Сообщение от Сергей Ясько
Думал перед тем как засыпать в посадочные ямы приготовленную почвосмесь сыпануть в каждую по спичечному коробку аммиачной селитры
|
В осінньо-зимовий період весь азот, що ви внесете, буде вимитий опадами. Краще вже внести його, при потребі, у період вегетації.