Показать сообщение отдельно
Старый 22.10.2016, 00:00   #1060
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Закладка нового сада, агротехника

Цитата:
Сообщение от Евгений Посмотреть сообщение
Та пусть корчуют.Они огромные уже, давят друг друга.Посадим у них весной новые.А я до весны не хочу тянуть.Уже третий год все собираюсь....... :)

Спасибо за идею с фундуком!!! :) Я совсем не учел его в своем саду.При том, что очень люблю! А какие виды посоветуете заказать в Литинсаде? Хочу 2-3 куста.
Чтоб крупный был, легко чистился, долго хранился и вкусный естественно :)
Я далеко не спец у фундуках, краще темку почитайте нашу про фундук... Сама її пару раз перечитала і вибрала для себе з їхнього асортименту Шедевр (кажуть, один з найкращих наших сортів), Бомбу і Долинський як запилювач. Звичайно, є й інші хороші сорти - Трапезунд (до нього Варшавський червонолистий запилювачем), Галле + Барселонський, Сирена (червонолистий) і Косфорд як запилювачі...
Тільки врахуйте відстані при посадці, особливо з фундуком, щоб не було як з яблунями у батьків. До речі, я б теж радила не спішити корчувати дерева - поки нового урожаю дочекаєтесь, ті ще родити будуть і будуть (ми цьогоріч ящиків сім зі старенької Йони зібрали, а сад ще молодий). Може, просто почистіть його трошки, щоб освітлити, підживіть...
Пользователь сказал cпасибо:
Sveta (24.10.2016)