Цитата:
Сообщение от восторг
Света, красавец перчик))
А когда его нужно собирать? У меня на кустике начал сморщиваться - это я передержала?
|
Так як цвіли перці майже все літо, то і дозрівання було неодночасним. Зривала по мірі достигання, коли перчик набував типового для сорту кольору, вибірково. Майже весь врожай пішов у консервацію (робила лечо, аджику, соуси). Періодично приїжджали гості та збирали для себе на насіння. Зморщуватись у мене у вересні почав лише сорт Пікова дама (поодиноко), для себе вирішила, що також перезрів. Так як в цьому році консервувати я вже нічого не збираюсь (крім яблучного соку

), то зняла перець весь-і зелений, і зморшкуватий, і свіжий. Зараз сушу.