Показать сообщение отдельно
Старый 20.10.2016, 23:33   #142
Sveta
Яблоневый гуру
 
Аватар для Sveta
 
Регистрация: 01.07.2010
Адрес: Хмельницька обл.
Сообщений: 3,158
Сказал(а) спасибо: 23,357
Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Перчики чили

Цитата:
Сообщение от восторг Посмотреть сообщение
Света, красавец перчик))
А когда его нужно собирать? У меня на кустике начал сморщиваться - это я передержала?
Так як цвіли перці майже все літо, то і дозрівання було неодночасним. Зривала по мірі достигання, коли перчик набував типового для сорту кольору, вибірково. Майже весь врожай пішов у консервацію (робила лечо, аджику, соуси). Періодично приїжджали гості та збирали для себе на насіння. Зморщуватись у мене у вересні почав лише сорт Пікова дама (поодиноко), для себе вирішила, що також перезрів. Так як в цьому році консервувати я вже нічого не збираюсь (крім яблучного соку), то зняла перець весь-і зелений, і зморшкуватий, і свіжий. Зараз сушу.
__________________
Sveta вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (21.10.2016), Kristin (31.10.2016), yagoda_podillya (02.11.2016), Восторг1 (21.10.2016)