Є хвилинка, трішки про камамбер. Я їх робив весною останній раз, дуже вдало. Якщо ви читали технологію, то для сирів з білою пліснявою ми повинні використовувати дві. GC та PC. Перша готує поверхню сиру для доброго росту другої, яка саме і є та грибна та пухнаста. Але сама падлянка криється у тому, що GO може так розійтися, що біла не почне рости, буде смердючий, напів лисий сир. Тому я десь знайшов такий алгоритм. У молоко ми додаємо тільки ГЕО, стільки мало, скільки можна відміряти. а ПК роспиляемо, коли ГЕО почне проявляти свої слизькі ознаки. У мене це було десь через тиждень. Результат був шалений

дивиться, який пухнастик

а ось готовій сирок

Ще я помітив, що самі добрі та малосмердючі вийшли ті, які були у більш холодному та вологому місті. Але це ви повинні самі пробувати, поки не завоняешь - не зрозуміешь. Ще важливий розмір камамберів, щоб він вийшов равномірно плавлений, бажано не робити великими, десь 10 сантиметрів у діаметрі саме то. Бо края вже попливуть, а всередині буде творог...Під папіром у мене вийшли погані, корка темніє, та сохне, у герметичному контейнері набагато краще... Треба пробувати під свої умови ... Всім успіхів.