Показать сообщение отдельно
Старый 16.10.2016, 13:58   #26
sabrina
Увлеченный

Поблагодарили 956 раз(а) в 183 сообщениях
sabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Вино, наливка, ликер ...

SOS!
Другий рік роблю наливку (рецепт взятий в даній темі), - виходить смачною! Але сьогодні горілка, настояна на вишнях і злита в скляну пляшку, з самого ранку рванула в кімнаті так, що я спросоння дуже злякалася і одразу подумала, що хтось вистрелив зі зброї у вікно.
Так, що ранок у мене був ще той((( Драяла половину кімнати, - повно дрібного скла і все заляпане вишневою настоянкою((((((( Благо, що все ж горілка відтирається простіше, ніж якби то було вино чи сік.
В чому причина - не знаю. Роблю наливку другий рік і такого не було ще. Тепер вишневої в мене не буде, однак лишається поки що з агрусу та чорниці. Проте боюся, щоб ще не лусьнули пляшки(((( Ягоди стоять з цукром окремо. Потім воно мало змішатися (сік+горілка і цукор+горілчаний сік ягід). Тепер вишні доведеться так їсти((((
Отака халепа сталася. В когось є ідеї чому її взірвало? Дякую.

Примітка: Дані скляні пляшки стояли в темнуватому місці при температурі десь +19 градусів.
sabrina вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Fleur (11.07.2017)