Показать сообщение отдельно
Старый 28.09.2016, 13:10   #184
Ann
Местный

Поблагодарили 8,655 раз(а) в 1,450 сообщениях
Ann has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond reputeAnn has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Субсидия - история "любви"))

Решила и я залезть в карман любимому государству. А заодно, чтобы не нести свою попу лишний раз куда-нибудь, заполнить заявление он-лайн.
Заполнила. Но у меня нет № паспортов моих сестер и их детей, а также их ИПН.
А дальше - переписка с т.н. "Службой поддержки" (удивляюсь, где они их, таких внимательных, берут?)

10:31Олександр Голик
Вітаю, я спробую відповісти на Ваші питання.

10:31Ви
Доброго дня!
Не можу відправити документи на субсидію, бо не маю інд. номерів та даних паспортів співмешканців, що не проживають в цій квартирі. Що робити?
(обратите внимание на разницу во времени между вопросом и ответом на него)
Як довго чекати відповіді?

10:37Олександр Голик
Ці дані обовязкові для заповнення, у вас не приймуть заяву та декларацію на попередній розгляд відповідний структурний підрозділ з питань соціального захисту за місцем Вашої реєстрації.

10:38Ви
Тобто, я не отримаю субсидію,бо співвласникам на це начхати?
І ще одне питання - система не приймає дані свідоцтва про народження, бо там три літери, а не дві, як у паспорті, та вимагає податковий номер, якого у дитини не може бути...

10:49Олександр Голик
Поле повинно містити номер свідоцтва про народження (арабська цифра, тире, дві літери та 6 цифр: 1-БК123456). Поле обов'язкове для заповнення.
Повторюємо Поле для вводу реєстраційного номера облікової картки платника податків є обов'язкове для заповнення.

10:52Технічна підтримка
Я можу ще чимось допомогти?
Були раді Вам допомогти.

11:04Ви
А Ви хіба чимось допомогли? Навіть на останнє питання я не отримала відповіді.

11:12Олександр Голик
Повторюємо поле для вводу реєстраційного номера облікової картки платника податків є обов'язкове для заповнення.
Також З даного питання Ви можете звернутись до відповідного структурного підрозділу з питань соціального захисту за місцем Вашої реєстрації. Контакти наведені у роз’ясненні Міністерства соціальної політики України щодо заповнення документів для призначення житлової субсидії: http://www.mlsp.gov.ua/labour/contro...?cat_id=160234

11:13Ви
Зрозуміло, що он-лайн - це фікція. Ви не відповіли щодо дитячого свідоцтва про народження - там три букви, система вимагає дві.

11:14Олександр Голик
Поле повинно містити серію та номер паспорта (2 букви та 6 цифр: СВ556666), номер ID карти (8 цифр «-» та 5 цифр) або серію та номер свідоцтва про народження (арабська цифра, тире, дві літери та 6 цифр: 1-БК123456). Поле обов'язкове для заповнення.

11:16Ви
Спробуйте заповнити))) Система лається на номер свідоцтва про народження, та вимагає інд.податковий номер. Це значить, що вона працює НЕКОРЕКТНО!!!
ІПН дитини, Ви розумієте?

Ответа не дождалась

У меня вопрос. Если у меня нет данных (паспорта и ИПН) остальных совладельцев, то все, можно не мечтать о субсидии? К слову, откуда у меня могут быть эти данные? Ну и с младшей сестрой я уже лет 5-6 не общаюсь, как и с ее сыночком. Что делать? Ехать и пытаться решать эти вопросы на месте, или без вариантов?
Irenyar (30.04.2018), Senpolia (04.10.2016), Zaja (01.11.2017), Нина (30.11.2016)