Показать сообщение отдельно
Старый 22.09.2016, 11:28   #1502
Ветка
Местный

Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

О, та ви ж справжній скарб!!! Те що мені треба- плєсєнь, все ніяк не рішусь на ці сири, а так хочеться, аж дуже....жду похолодання, основна проблема-ніде зріть, он у вас як гарненько все в холодильнику, а в мене-зверху куча банок з молоком, знизу куча баночок з вареннячом, а по середені сирок, пару днів невеличка кучка переїхала в коридор, при т 15- це звісно бататенько, але чомусь в підвалі ще тепліше, та й заволого там- пліснява не "спить"- з мене вже хвате сумного досвіда-пока я в Закарпатті на 6 днів-приїхала, а там ховайся- всі 9 голівок обросли такою бридотою-а синок отчет держав ісправно-мама, я мию і обтираю
Так що за досвідом я йду до вас, але не зараз (зараз друга порція сулугуні, мабуть качота та аджика, все побігла)
А запас у вас стратегічний
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
fialkanata (22.09.2016)