Показать сообщение отдельно
Старый 06.09.2016, 10:51   #1055
sabrina
Увлеченный

Поблагодарили 956 раз(а) в 183 сообщениях
sabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to beholdsabrina is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Сорта картофеля, отзывы...

Орієнтовно по екзотам (пізніше після повторного перебирання зможу детальніше написати).
-Солоха показала себе найкраще серед цьогорічних сортів і краще ніж минулого року вродила.
- Ч10 - у чималої кількості картоплин колір шкірки червоно-світло-рожевий якийсь...ніби місцями вилиняв. Є і велика і дрібна за розмірами.
- Хортиця - в основному дрібна і дуже дрібна, але було декілька корчиків, де величенької картоплі було по 7 штук. Пошкоджена дротяником (одна єдина серед усіх екзотів).Колір шкірки рівномірний червоний.
- All red мало вийшло і дрібна.
- Purple Pelisse чимала за розміром. Лишаю на розведення. Вродила дуже непогано (поважу, скажу точніше скільки вийшло з 0,5 кг).
- Етомльський циган лишаю на розведення. Але хочу ще пару картоплин приготувати, та не знаю чи краще зварити, чи посмажити, чи спекти (МОЖЕ ХТОСЬ ПОРАДИТЬ).
- Сумерки Майя - з 4-х картоплин вийшло з десяток малесеньких - викидую даний сорт однозначно!
- Bamberger в середньому в одному кущі 45 картоплинок від більшої до малюсінької, але в основному дрібнота, яку запечемо в шкірці в духовці (вона ж ніби якраз йде на запікання). Ще подумаю чи лишу ці пальчики чи ні.
Поки ось така ситуація.
А по столових сортах (Романце, Гала, Вінета, Тирас, Щедрик, Фея, Левада, Скарбниця, Белла Росса) нічого сказати не можу, так як цього року на викопці даної картоплі я не була присутня і що з врожаєм мені ніхто нічого не сказав і не скаже(((
sabrina вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Alllla (07.09.2016), Creativniy (07.09.2016), did_Panas (06.09.2016), Moroz (16.09.2016), КАБАКА (01.10.2016), Картофаныч (13.09.2016), Нина (06.09.2016)