Цитата:
Сообщение от Olga-nik
Спасибо, но сколько соток земли вообще?)
Папа всегда скептически относится к моим попыткам получить арбуз хотя бы 5 кг. Говорит, что арбузу нужно пространство. Вот у бабушки 45 соток. И без танцев получаются по 3-5 кг. А у меня 6 соток. Масса гибридов, привитые и так. Поливались, немного удобрялись и по 2 кг)))
Я еще в следующем попробую под каплю и черную пленку, если не выйдет ничего, то с арбузами завяжу)
|
Взагалі землі десь соток 40-45, але для чого це Вам? В основній масі вирощуються зернові та картопля, але це вже інша історія...
Щеплених кавунів у мене вийшло десь 20 кущів(+-) і висаджувались вони на 3 маленьких ділянках, тобто де лишилось місце. Ці ділянки, як я вже писав, були не найкращі(в основному між деревами та біля виноградника), тобто на протязі частини дня на кавунах була тінь. У нас земля чорнозем, але коли я висаджував кущі кавунів, ямки засипав перегноєм+пісок+попіл(пропорцій не дотримувався, приблизно 1 відро на ямку). Частину кавунів висаджував на чорну плівку(досвід показав, що це краще ніж без плівки). На дачі буваю раз в тиждень(+-), тому полив був теж відповідний - в середньому 2 відра теплої води(нагрітої на сонці) на кущ в тиждень.
Нічим не удобряв(хіба що на початку поливав сумішю із курячого помету) і ні якою хімією від хворб та шкідників не обробляв.
Садив сорти(брав у Rо-mана) Чарльстон Грей, Ау Продюсер, Янусик, Цільнолистий, Подарунок сонця і гібриди Нельсон Ф1, Фарао Ф1. Із сортів найбільше показав себе Чарльстон Грей, трохи гірше Янусик і Цільнолистий; гібриди Нельсон Ф1, Фарао Ф1 теж не поганий результат показали, але у мене Чарльстон Грей їх "переплюнув"
І ще одне, саме головне у цьому процесі - мої малі, коли кавуни вже почали рости, гладили їх і приказували "ростіть кавунчики великі і солодкі"

Ну якось, так.