Показать сообщение отдельно
Старый 09.07.2016, 11:44   #16
Moroz
Освоившийся
 
Регистрация: 06.02.2013
Адрес: Могилёв-Подольский
Сообщений: 176
Сказал(а) спасибо: 3,103
Поблагодарили 559 раз(а) в 126 сообщениях
Moroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to beholdMoroz is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Консервированные огурцы

Пропоную рецепт квашених огірків швидкого приготування ,роблю вже не перший рік.
В 3-х літрову банку закладаєм огірки, декілька зубків чосника, листя хрону, зонтики кропу (краще з насінням ,а не зелені), перчицю ,можна покласти листя щиру (надають огіркам хрумтливості), розводим у холодній воді 2 столові ложки солі (не йодованої, а звичайної кам"яної) з вершком, заливаєм огірки, не доливаючи до самого верху банки. До верху банки доливаєм 3 столові ложки бажано спирту або горілки, закриваєм тугою капроновою кришкою (та що кипятиться) , зносимо зразу у підвал. Солі можна добавити і більше , за смаком.
Огірки проквашуються поступово, стоять добре, та смачні, справжні бочкові.
В цьому році порадили залити огірки крутим кипятком і не добавляти спирт. Попробую ще й так.
Смачного!
__________________
Вік живи , вік учись ...
Я - Світлана .

Последний раз редактировалось Moroz; 09.07.2016 в 11:52.
Moroz вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
fialkanata (09.07.2016), flowerss (19.07.2016), Gusenitsa (09.07.2016), NIIK (09.07.2016), аксенья (18.07.2016), ТатианаЯ (09.07.2016)