Показать сообщение отдельно
Старый 19.06.2016, 16:48   #227
Ветка
Местный

Поблагодарили 21,086 раз(а) в 3,404 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Кухонные помощники в плодово-ягодный сезон, мелкая бытовая техника.

Я все ще в роздумах, точніше немає грошенят вільних, а вже край як треба купувати...бо фрукти пішли спіти....я сушила пастилу на бумагі, але все одно це морочно, поки її отдиреш...коли нічого, а коли бува якийсь крайок пересохне, то помучишся....а взагалі я прийшла до висновку, що пастіла- це в сто разів краща штука для випічки, чим повідло-варення- не тече, не розтає, хоть пиріжечки, хоть рогалики, хоть що хочеш...звісно чуток затратно, поки висохне, але якщо подумаєш з варенням теж- звари, закрути, збережи, щоб не понадувалось, не запліснівіло, а тут-помив фрукти, перебив з цукром, хочеш проварив, посушив, скрутив в трубочку, в морозилку запхав і хай собі лежить досхочу...
А лотки дійсно дуже дорогі, я тут на олх була придивилась собі ветєрок, не дорого-за 500, але всього з 3 лотками, пошукала, щоб окремо докупить, так вони не меньше 120грн за один, не купила, бо те на те й виходить...шукаю далі....
Ветка вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (19.06.2016), Lusenka (19.06.2016), Natalinda (19.06.2016), Нина (19.06.2016)