Показать сообщение отдельно
Старый 10.05.2016, 17:07   #10
АннаЦветы
Освоившийся

Поблагодарили 218 раз(а) в 33 сообщениях
АннаЦветы is a jewel in the roughАннаЦветы is a jewel in the roughАннаЦветы is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Черный список:(

Цитата:
Сообщение от Lionel Посмотреть сообщение
Як кажуть все сказано і зрозуміло. Тепер питання на засипку досвідченому спеціалісту: Ви замовили певну кількість рослин на фірмі в Нідерландах - Ви надіслали запит зі списком і попросили пропозицію з ціною по всіх позиціях плюс фітосанітарний сертифікат. Вам прислали підтвердження і рахунок фактуру на тисяч 5Є. Тепер поясніть мені як легально зараз проплатити цей рахунок? Тепер я вчинив хитро - взяв готівку і поїхав з нею в Польщу, чи найшов когось хто мені проплатив рахунок з Польщі чи Німеччини. Знайшов машину яка забрала товар і з тими паперами їде в Україну, я правдами-неправдами оформив папери на митниці у Ваших друзів, як в нас це заведено. Відкриваю контейнер і бачу що там не ті рослини які я замовив і проплатив. Дзвоню на фірму і кажу: панове, замість півоній ви прислали мені туї, а вони мені па русскі (там тепер майже в кожному бюро є дєвочка рускоговорящя) кажуть нічого подобного - там одні піони, і в сертифікаті стоять піони, отцепісь, працівний. Ваші рекомендації?

Вибачте шановний, нічого особистого, але ви питаєте я відповідатиму так як думаю. Прохання без образ. Отже, ви вчинили контрабанду! І ваші європейські контрагенти це зрозуміли - по платежах! Вони ж не дурні. Ви ж не працювали через український банк, не замовляли купівлю валюти згідно контракта... Є хороші люди, а є погані і це стосується і європейців. Як би ви проводили розмитнення легально в вас при огляді були б колосальні проблеми на українській митниці, але згідно акта, який було б складено ви б елементарно приборкали ваших нечесних продавців. А от як працювати нелегально я чесно вам скажу - не знаю. Співчуваю, ох ви й намудрували.

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Цитата:
Сообщение от АннаЦветы Посмотреть сообщение
Вибачте шановний, нічого особистого, але ви питаєте я відповідатиму так як думаю. Прохання без образ. Отже, ви вчинили контрабанду! І ваші європейські контрагенти це зрозуміли - по платежах! Вони ж не дурні. Ви ж не працювали через український банк, не замовляли купівлю валюти згідно контракта... Є хороші люди, а є погані і це стосується і європейців. Як би ви проводили розмитнення легально в вас при огляді були б колосальні проблеми на українській митниці, але згідно акта, який було б складено ви б елементарно приборкали ваших нечесних продавців. А от як працювати нелегально я чесно вам скажу - не знаю. Співчуваю, ох ви й намудрували.
А легально такі рахунки платять лише на основі зовнішньоекономічного контракту!

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Сергію, вибачте, а в чому проблема легально проплатити легальний рахунок у валюті? Якщо Ви відкрили валютний банківський рахунок? Ну, може, затримка буде на тиждень!

І, дійсно, якщо реальний вантаж не співпадає з документами, то це контрабанда.....
Шановні,навіть якщо в вас є інвойс або рахунок на оплату та валютний рахунок ЦЕ НЕ ВСЕ! Банк проведе платежі тільки на основі ДОГОВОРУ і це стосується як товарів так і послуг. Знаю це достеменно, бо тількт таку ситуаціювирішували з моєю рідною племінницею - сплачували навчання! (тобто послуги).
АннаЦветы вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (10.05.2016), ibilous (10.05.2016), skifnk (18.07.2016), Павло Дачник (12.05.2016)