Цитата:
Сообщение от Lionel
Даруйте мені за нахабство але хочу запитати скільки оптової продукції з Нідерландів тощо Ви завозили особисто через Вашу фірму чи як приватний підприємець?
Я не захищаю нечесних продавців, проте давайте бути чесними самим з собою - ціни в каталогах всім відомі, курс Є також, як переказати гроші в валюті на рахунок за кордон теж знає багато форумчан. Тепер лишається проста річ - перемножити, додати і прикинути. Наступний факт - виважаєте що західні виробники повністю виключають пересорт і гарантують якість рослин на місяць-два, поки вона буде в саду? В наших спільних замовленнях не було гнилі, хворих рослин та пересорту?
До чого я веду - до того що треба знати міру у всьому. Бізнес торгівлі рослинами в нашій країні має значно більше ризиків ніж будь-де, ці люди не мають космічних прибутків, останні два роки ці фірми просто виживають, тому й економлять на всьому і завозять такі речі як живці в таблетках чи меристему. Такі правила гри і треба старатися вирішувати конфлікти трішки спокійніше, а краще всього перед тим як купити подумайте в кого купуєте, дивіться в реалі що купуєте і тоді може й не треба буде довгих і нудних сварок.
|
Що ви, шановний, ніякого нахабства у вашому питанні я не бачу. ОСОБИСТО Я НІЧОГО НЕ ЗАВОЗИЛА І НІКОЛИ. А знаю я це питання виключно завдяки тому, що працювала митним брокером, а раніше декларантом. І досі спілкуюся з знайоими з фітосанітарної служби, брокерами тощо. Коли йде оформлення, то брокер має ознайомитися з умовами контракту. І скажу вам, що без відсотків що підлягають компенсації жодного контракта я не бачила! Знаю як мінімум 5 осіб,які завозять продукцію з Польщі і питання повернення навіть розсади в палетах якщо вона неякісна люди вирішують відразу. В моєму випадку - кореневище іто-півонії і воно не може протрухнути навіть за 2-3 місяці. А щодо спокійніше, то коли ви заплатите гроші, а вас відфутболять і скажуть, що ви нечесний, то яподивлюся на вас. А бізнес, як ви певно маєте розуміти, не будується на співчутті від покупця до продавця. БІЗНЕС - ЦЕ КОЛИ ВИГІДНО ПРОДАВЦЮ І ПОКУПЦЮ і продукція якісна. На цю тему можна дуже багато міркувати, я бажаю щоб ніхто не повторив моїх помилок, я ж бачила чималий відсоток негативних відгуків, але вирішила зо мною цього не трапиться і ось результат. Але 9 травня ввечері керівник ЯСКРАВОЇ КЛУМБИ перерахував мені на картку гроші за брак. Вважаю це чесним з його боку.
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
Цитата:
Сообщение от nanans
конечно все было.Директор пообещал следующий раз выслать на высшем уровне.Посмотрим.
|
Договор - договором, но в нем есть раздел "РЕКЛАМАЦИИ" и это ваш рычаг воздействия! И уважаемая, Наталья, может посмотреть на других поставщиков, поверьте, кто ищет, тот всегда найдет. Я, не сталкивалась в своей деятельности с комнатными растениями, но я спрошу у знакомых из фитосанитарной, может у них были фирмы с комнатными. Искренне огорчена за ваши негативные моменты, я как прочитала, так ахнула. Более того, скажу вам, не соблюдая контракт и инвойс они подводят вас под контрабанду! Вы понимаете, что если кто-то копнет глубже...
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:54 ----------
Уважаемые форумчане, хочу закончить свой рассказ о "своих приключениях" с ЯСКРАВОЙ КЛУМБОЙ. Сегодня 9 мая во второй половине дня мне перечислили 390-00 грн на карточку перевод пришел от директора фирмы. Считаю это абсолютно справедливым, но уверена, что со стороны фирмы можно было закрыть вопрос гораздо проще и быстрее - по факту получения от меня всех фото и документов по мейлу. И уверена, что если бы не было этой моей возни, то деньги я бы ждала и до сих пор. Ведь в отзывах я читала что люди ждут реакции долго. Хочу закончить эту тему, словами нашего модератора EllY - отзывы пусть читают и исправляются.