Цитата:
Сообщение от АннаЦветы
И еще скажу вам когда фирмы продают оптовую голландскую или иную импортную продукцию, то у них в контракте всегда есть процент гарантированного им возмещения убытков от пересорта или некондиции. Вопрос - почему то, что фирме вернут должны мне не вернуть? Как-то так.
|
Даруйте мені за нахабство але хочу запитати скільки оптової продукції з Нідерландів тощо Ви завозили особисто через Вашу фірму чи як приватний підприємець?
Я не захищаю нечесних продавців, проте давайте бути чесними самим з собою - ціни в каталогах всім відомі, курс Є також, як переказати гроші в валюті на рахунок за кордон теж знає багато форумчан. Тепер лишається проста річ - перемножити, додати і прикинути. Наступний факт - виважаєте що західні виробники повністю виключають пересорт і гарантують якість рослин на місяць-два, поки вона буде в саду? В наших спільних замовленнях не було гнилі, хворих рослин та пересорту?
До чого я веду - до того що треба знати міру у всьому. Бізнес торгівлі рослинами в нашій країні має значно більше ризиків ніж будь-де, ці люди не мають космічних прибутків, останні два роки ці фірми просто виживають, тому й економлять на всьому і завозять такі речі як живці в таблетках чи меристему. Такі правила гри і треба старатися вирішувати конфлікти трішки спокійніше, а краще всього перед тим як купити подумайте в кого купуєте, дивіться в реалі що купуєте і тоді може й не треба буде довгих і нудних сварок.