Показать сообщение отдельно
Старый 05.05.2016, 08:50   #897
Nela
Местный

Поблагодарили 9,127 раз(а) в 2,112 сообщениях
Nela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond reputeNela has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
Якраз я не сумніваюсь, у мене такі ростуть, просто пробую підвести Nela до правильної ідентифікації.
Світлано, дякую
Сперечатись не буду. Вже переконалась.
Хотіла дочекатись, коли з’явиться зав’язь, щоб визначети належність дерева до зерняткових чи кісточкових.
Через зупинку росте ще дерево. Весною ніколи біля нього не була, але одного разу прийшла до нього на початку осені. Подивилась на плоди. Не так рясно, як на фото Sveta, але схожі.
На цей раз пішла в той бік, щоб сфотографувати іншу яблуньку. По дорозі вирішила сфотографувати першу яблуньку, але мене і цього разу підвели акумулятори.
Зірвала гілочку, по дорозі додому зірвала гілочку з дерева, що росте в сусідньому дворі.
Праворуч гілочка з сусіднього двору

Помилилась тому, що поряд з деревом росте вишня. На самому дереві плодів не було, а під ним лежали сухі плоди вишні. Через два роки вирішила перевірити.
Ніна повідомляла, що яблуня Недзвецкого росте біля метро Нивки.
В різний час декілька разів різала гілки для щеплень з дерев біля доріг з інтенсивним рухом. Пригнічені.
Пользователь сказал cпасибо:
Sveta (05.05.2016)