Цитата:
Сообщение от Therion
Світлана, даю маленьку підказочку: Пеньок над окуліровкою можна накрити залишками обмотки (в Вашому випадку, наскільки я розгледів, японська стрічка для окулювання). Коли щиток мотаєте знизу до верху, що остається - на пеньок. На жаль, весняна окуліровка яблуні чи груші не дає такого прирісту як літня. Як там Ваші окуліровки черешні в приклад, що робили літом?
|
Ці пеньочки я іще трішки підріжу пізніше (в наступну поїздку), так як діти надто високо підрізали. Мазали садовим варом, зараз його вже майже не видно.
По кісточковим...Щось прижилось, щось ні (ну, я і не очікувала 100% приживання, так як умови були не дуже сприятливі для вічкування- спека, посуха, кора не відставала, сокоруху не було ніякого, живці були невизрівші і строки ранні, на жаль відтягувати не було можливості, так як матеріал привезли із Млієва і потрібно було його або викинути, або використати зразу ж, так як терміни зберігання в цей час дуже обмежені). От тільки я вчора журнал не взяла, так що по сортам і породам зараз нічого не скажу

...