Тема: Салаты
Показать сообщение отдельно
Старый 21.03.2016, 13:55   #28
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Салаты

Цитата:
Сообщение от Natalinda Посмотреть сообщение
роки три тому вперше посіяла шпинат. Плювалися всі, трава-травою, зараз вже спокійніше))))) Переконувала в корисності, а далі звикли, минулого року вже до тушеного шпинату привчала))))) Тому й з рукколою здаватися не буду, бо ж сію під предлогом для куми, а й далі пхатиму до салатиків
Мені руккола також не сподобалась, щось більше і пробувати не хочу...
А зі шпинату готую котлетки, дуже смачні!
Люблю Айсберг, але минулоріч посіяла пакетик насіння (здається, СУ), а він виріс зовсім не айсбергом, а потім взагалі пішов у стрілку Вже купила пару пакетиків інших, буду пробувати...
Колись сподобалось - зійшов самосів здається Майської королеви (або щось таке простеньке) ранньою весною, розсадила - дуже швидко виросли. Так що мабуть цього року спробую восени посіяти.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Natalinda (21.03.2016), stoodnja (26.03.2016), лесятко (21.03.2016)