Показать сообщение отдельно
Старый 21.03.2016, 08:26   #135
Олеся*
Местный

Поблагодарили 3,092 раз(а) в 483 сообщениях
Олеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond reputeОлеся* has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Яблоня(сорта и агротехника)

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
Можливо татові підійде Чемпіон? Сорт ранньозимовий, але яблука і восени смачні, солодкі, соковиті, їстівні та привабливі, можна споживати безпосередньо вже під час збору. Дерево швидкоплідне, компактне, легко формується, помірної сили росту, високостійке до хвороб і т.д.
Або вищеперелічені сорти (Делічія, Пріам...також солоденькі, осінні)
Якщо хочете низькоросле, то уважно дивіться, щоб не підсунули дерево на сіянцевій підщепі.
дякую, 2 Чемпіони вже ростуть, Ред чіф, Голден делішес, Ренет Семиренка, привезла восени. Каже, це зимові, треба трохи раніших. От і вгадай . Делічія у мене росте, але у мене воно скоріш як пізнє літнє... ( а може я була нетерпляча і перший врожай раніше здерла, дуже хотілось скуштувати)

---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:24 ----------

Слава переможцям є, ще досі лежать, так, великі червоні яблука, але кислуваті, на мій смак.
Олеся* вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (21.03.2016), skifnk (14.09.2016), Ветка (21.03.2016)