Показать сообщение отдельно
Старый 18.03.2016, 19:58   #282
Городовой33
Местный

Поблагодарили 1,688 раз(а) в 430 сообщениях
Городовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant futureГородовой33 has a brilliant future
По умолчанию Re: Размножение овощных растений прививкой

Цитата:
Сообщение от _nio_ Посмотреть сообщение
Ниче не поняла- прививать арбузы лучше не на лагенарию, а на тыкву? А по поводу "носа дерти", ок, больше тут писать не буду. И раз уже последний раз, то на какую тыкву лучше прививать вашей точки зрения? Спасибо
Баришня шутку юмора зовсім нерозумієте. Я так само був щасливий коли нащепив кавунів всяких а коли прийшов час збирати урожай то тоді і зрозумів що рано носа задер.Тому і попереджаю щоб потім недуже переймались .Саме вогник у мене на лагенарії невийшов зовсім ,інші були нормальні .Кавун з гарбузом вперше тільки в минулому році спробував щепити.Дуже мало досвіду у мене пока , зате з огірками результат дуже непоганий і на лагенарії і на фіголистці.Про гарбуз я вже писав ,Мозоліївський 15,Український твердокорий (багатоплідний) ,Український сірий хоча у сірого багато назв.Незбирався я вас ображати.
Городовой33 вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Anneko (19.03.2016), Ro-man (18.03.2016), Шурік (17.04.2016)