Показать сообщение отдельно
Старый 17.03.2016, 17:00   #1039
Natala
Местный

Поблагодарили 2,106 раз(а) в 492 сообщениях
Natala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond reputeNatala has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Галочка, дякую, це сироварне діло так затягує, вже не можу дочекатись вихідних, бо раніше, ні молока, ні часу немає.
Пішла на попередні сторінки, знайшла пост з посиланням на породи корів і з молока яких добре робити сири, воно? Бо з телефону шукати то така халепа, а нормальний інтернет - пошкодили кабель, от сиджу...з цим непорозумінням
Тільки я "свою" корову в обличчя не знаю, тільки іі хазяйку, бо це селяни по вихідних привозять на місцевий міні-ринок вже багато-багато років, у кожного своі постійні клієнти, от я собі за надцять років його і напробувала, в неі і творог зі сметаною смачні, і адигейский раніше брала, вершки....на цих вихідних хочу ще в іншоі постійноі взяти, так би мовити ,,для чистоти експерименту,,, хоча вимушений експеримент був і минулого разу, коли прийшлось купувати фермерське молока щоб отримати сиворотку доя вимочування, бо в ту шубовснулась гиря поки я рикоту топила...воно ж треба все і одразу, от і мала....з фермерського робила не сулугуні, а сир по базовому ркцепту, вийшло 220 гр. з 3-х л., правда, відпресувала ну дууууже добре, можна було менше......я вже і на себе грішу, може шо не так у процесі, хоча намагалась робити все максимально за рецептом

Последний раз редактировалось Natala; 17.03.2016 в 17:08.
Natala вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galina (17.03.2016), George_0705 (17.03.2016), Ветка (17.03.2016)